کمربند طبی

کمربندهای طبی می‌توانند سخت، نیمه سخت یا انعطاف‌پذیر باشند. انواع سخت در شرایطی مانند شکستگی‌ها یا آسیب‌دیدگی به دنبال حوادث که باعث ایجاد درد و بی‌ثباتی متوسط تا شدید می‌شوند قابل استفاده هستند و موجب ثبات می‌شوند.

خوابیدن در حالت افقی باعث می‌شود دریچه‌های وریدی نسبت به زمانی که نشسته یا ایستاده‌اید، عملکرد بهتری داشته باشند.

کرست طبی کمر جهت کاهش وزن ستون فقرات و مفاصل، سنگینی آن ها را به شکم اعمل می کند. اگر درد کمر، آرتروز یا بیماری دیسژنراسیون دیسک دارید، ممکن است به کرست طبی کمر نیاز داشته باشید. از کرست های طبی کمر همچنین می توان برای مدت کوتاهی برای درمان درد ناشی از پیچ خوردگی یا کشیدگی عضله استفاده کرد.

در این مقاله به سؤالات مربوط به استفاده از این جوراب‌های واریس و نیز خطرات مرتبط با آن‌ها پاسخ داده می‌شود، و همچنین در مورد نحوه انتخاب اندازه و شکل مناسب آن نیز توضیحاتی ارائه خواهد شد.

الهام زمانی ۲۲ آذر ۱۴۰۱

کمربندهای طبی برای بیمارانی مورد استفاده قرار می گیرند که دچار درد کمر، دیسک ، عمل جراحی دیسک و مشکلات حرکتی می باشند. بیماران ممکن است تعادل داشته باشند و به عنوان مثال از کمربند طبی می توان برای کمک به حرکت ایمن بیمار استفاده مراجعه به صفحه مقاله کرد. کمربند طبی به طور معمول از نوار پنبه ای تشکیل شده است که در یک انتهای آن یک سگک فلزی با دوام ساخته شده است.

خانه سبک زندگی سلامت سلامت جسم ۷ نکته‌ی مهم در مورد جوراب واریس که شاید ندانید

اکثر افراد نیازی به پوشیدن کمربند طبی نخواهند داشت و تنها در صورت تجویز پزشک باید از آن استفاده کنند.

جوراب ساق بلند واریس. این نوع جوراب‌ها با قدرت فشرده‌سازی مختلف در داروخانه‌ها و فروشگاه‌های آنلاین در دسترس هستند.

در انواع طبی آن معمولاً فشار جوراب در ناحیه‌های مختلف متفاوت است.

پوشیدن به مدت زمان تعیین شده: جوراب‌های واریس باید به مدت زمانی که توسط پزشک تعیین شده است پوشیده شوند. این ممکن است به صورت مداوم یا به مدت محدود در طول روز باشد.

کمربند طبی انعطاف‌پذیر اغلب از کتان، کرباس یا نئوپرن و انواع سخت از فلز، چرم یا پلاستیک قابل قالب‌گیری ساخته شده‌اند.

کمربند طبی دور کمر بیمار بسته می شود. هدف از بستن کمربندهای طبی این است که فشار کمتری بر کمر بیمار وارد شود. از کمربندهای طبی در خانه های سالمندان، بیمارستان ها یا سایر اماکن مشابه استفاده می شود.

زانو درد علت و علایم آن چیست؟ و آشنایی با درمان زانو درد:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *